Fernando Javier Saucedo Pereyra

Biografie

Fernando Javier Saucedo Pereyra is een 32-jarige voetballer uit Bolivia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Fernando Javier speelde was Guabirá - Bolívar op 2023-02-05.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fernando Javier Saucedo Pereyra in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fernando Javier Saucedo Pereyra in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fernando Javier Saucedo Pereyra in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fernando Javier Saucedo Pereyra een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fernando Javier Saucedo Pereyra een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fernando Javier Saucedo Pereyra

Bekijk de matchen en statistieken van Fernando Javier Saucedo Pereyra. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fernando Javier Saucedo Pereyra hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fernando Javier

Achternaam

Saucedo Pereyra

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-03-15

Geboorteland

Bolivia

Geboorteplaats

Santa Cruz de la Sierra

Nationaliteit

Bolivia

Lengte

173 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fernando Javier Saucedo Pereyra mee voetbalt bij Bolivia, The Strongest, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook