Fernando Gorriarán Fontes

Biografie

Fernando Gorriarán Fontes is een 29-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Fernando speelde was Tigres UANL - Atlas op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fernando Gorriarán Fontes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fernando Gorriarán Fontes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fernando Gorriarán Fontes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fernando Gorriarán Fontes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fernando Gorriarán Fontes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fernando Gorriarán Fontes

Bekijk de matchen en statistieken van Fernando Gorriarán Fontes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fernando Gorriarán Fontes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fernando

Achternaam

Gorriarán Fontes

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-11-27

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

168 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fernando Gorriarán Fontes mee voetbalt bij Uruguay, Tigres UANL, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook