Fernando Gaston Elizari Sedano

Biografie

Fernando Gaston Elizari Sedano is een 32-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Fernando Gaston speelde was Defensor Sporting - CA River Plate op 2023-11-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fernando Gaston Elizari Sedano in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fernando Gaston Elizari Sedano in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fernando Gaston Elizari Sedano in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fernando Gaston Elizari Sedano een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fernando Gaston Elizari Sedano een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fernando Gaston Elizari Sedano

Bekijk de matchen en statistieken van Fernando Gaston Elizari Sedano. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fernando Gaston Elizari Sedano hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fernando Gaston

Achternaam

Elizari Sedano

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1991-04-05

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Quilmes

Afkomst

Argentinië

Lengte

165 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fernando Gaston Elizari Sedano mee voetbalt bij Defensor Sporting, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook