Fernando Dos Santos Pedro

Biografie

Fernando Dos Santos Pedro is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Fernando speelde was Red Bull Salzburg - Rapid Vienna op 2024-04-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fernando Dos Santos Pedro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fernando Dos Santos Pedro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fernando Dos Santos Pedro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fernando Dos Santos Pedro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fernando Dos Santos Pedro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fernando Dos Santos Pedro

Bekijk de matchen en statistieken van Fernando Dos Santos Pedro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fernando Dos Santos Pedro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fernando

Achternaam

Dos Santos Pedro

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-03-01

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Belo Horizonte

Afkomst

Brazilië

Lengte

176 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fernando Dos Santos Pedro mee voetbalt bij Red Bull Salzburg, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook