Fernando de Lacerda Gomes

Biografie

Fernando de Lacerda Gomes is een 21-jarige voetballer uit Guinee-Bissau die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Fernando speelde was Djibouti - Guinea-Bissau op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fernando de Lacerda Gomes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fernando de Lacerda Gomes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fernando de Lacerda Gomes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fernando de Lacerda Gomes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fernando de Lacerda Gomes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fernando de Lacerda Gomes

Bekijk de matchen en statistieken van Fernando de Lacerda Gomes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fernando de Lacerda Gomes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fernando

Achternaam

de Lacerda Gomes

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-02-03

Geboorteland

Guinee-Bissau

Afkomst

Guinee-Bissau

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fernando de Lacerda Gomes mee voetbalt bij Maritimo, Guinea-Bissau, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook