Fernando Daniel Belluschi

Biografie

Fernando Daniel Belluschi is een 40-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Fernando Daniel speelde was Lanus - Rosario Central op 2021-01-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fernando Daniel Belluschi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fernando Daniel Belluschi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fernando Daniel Belluschi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fernando Daniel Belluschi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fernando Daniel Belluschi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fernando Daniel Belluschi

Bekijk de matchen en statistieken van Fernando Daniel Belluschi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fernando Daniel Belluschi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fernando Daniel

Achternaam

Belluschi

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

40 jaar

Geboortedatum

1983-09-10

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Los Quirquinchos

Afkomst

Argentinië

Lengte

171 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fernando Daniel Belluschi mee voetbalt bij Argentina, Newells Old Boys, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook