Fernando Canesin Matos

Biografie

Fernando Canesin Matos is een 31-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Fernando speelde was Fluminense - Cruzeiro op 2022-06-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fernando Canesin Matos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fernando Canesin Matos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fernando Canesin Matos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fernando Canesin Matos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fernando Canesin Matos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fernando Canesin Matos

Bekijk de matchen en statistieken van Fernando Canesin Matos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fernando Canesin Matos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fernando

Achternaam

Canesin Matos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-02-27

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Ribeirão Preto

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

174 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fernando Canesin Matos mee voetbalt bij Cruzeiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook