Fernando Augusto Pereira Bueno Júnior

Biografie

Fernando Augusto Pereira Bueno Júnior is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Fernando Augusto speelde was Rayo Zuliano - Atletico Paranaense op 2024-05-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fernando Augusto Pereira Bueno Júnior in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fernando Augusto Pereira Bueno Júnior in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fernando Augusto Pereira Bueno Júnior in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fernando Augusto Pereira Bueno Júnior een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fernando Augusto Pereira Bueno Júnior een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fernando Augusto Pereira Bueno Júnior

Bekijk de matchen en statistieken van Fernando Augusto Pereira Bueno Júnior. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fernando Augusto Pereira Bueno Júnior hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fernando Augusto

Achternaam

Pereira Bueno Júnior

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-09-14

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Santa Maria

Afkomst

Brazilië

Lengte

181 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fernando Augusto Pereira Bueno Júnior mee voetbalt bij Atletico Paranaense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook