Fernando Andreu Lahrach

Biografie

Fernando Andreu Lahrach is een 37-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Fernando speelde was Hibernian - Inter Club d'Escaldes op 2023-08-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fernando Andreu Lahrach in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fernando Andreu Lahrach in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fernando Andreu Lahrach in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fernando Andreu Lahrach een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fernando Andreu Lahrach een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fernando Andreu Lahrach

Bekijk de matchen en statistieken van Fernando Andreu Lahrach. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fernando Andreu Lahrach hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fernando

Achternaam

Andreu Lahrach

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1986-08-12

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Barcelona

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fernando Andreu Lahrach mee voetbalt bij Inter Club d'Escaldes, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook