Ferdi Erenay Kadıoğlu

Biografie

Ferdi Erenay Kadıoğlu is een 24-jarige voetballer uit Nederland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ferdi Erenay speelde was Nederland - Turkije op 2024-07-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ferdi Erenay Kadıoğlu in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ferdi Erenay Kadıoğlu in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ferdi Erenay Kadıoğlu in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ferdi Erenay Kadıoğlu een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ferdi Erenay Kadıoğlu een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ferdi Erenay Kadıoğlu

Bekijk de matchen en statistieken van Ferdi Erenay Kadıoğlu. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ferdi Erenay Kadıoğlu hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ferdi Erenay

Achternaam

Kadıoğlu

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-10-07

Geboorteland

Nederland

Geboorteplaats

Arnhem

Afkomst

Nederland

Lengte

174 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ferdi Erenay Kadıoğlu mee voetbalt bij Türkiye, Fenerbahce, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook