Fellipe Ramos Ignez Bastos

Biografie

Fellipe Ramos Ignez Bastos is een 34-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Fellipe Ramos speelde was Avai - CRB op 2023-11-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fellipe Ramos Ignez Bastos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fellipe Ramos Ignez Bastos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fellipe Ramos Ignez Bastos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fellipe Ramos Ignez Bastos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fellipe Ramos Ignez Bastos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fellipe Ramos Ignez Bastos

Bekijk de matchen en statistieken van Fellipe Ramos Ignez Bastos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fellipe Ramos Ignez Bastos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fellipe Ramos

Achternaam

Ignez Bastos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-02-01

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Afkomst

Brazilië

Lengte

178 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fellipe Ramos Ignez Bastos mee voetbalt bij Avai, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook