Felix Khonde Mambimbi

Biografie

Felix Khonde Mambimbi is een 23-jarige voetballer uit Zwitserland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Felix Khonde speelde was Cambuur - Twente op 2022-10-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Felix Khonde Mambimbi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Felix Khonde Mambimbi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Felix Khonde Mambimbi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Felix Khonde Mambimbi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Felix Khonde Mambimbi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Felix Khonde Mambimbi

Bekijk de matchen en statistieken van Felix Khonde Mambimbi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Felix Khonde Mambimbi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Felix Khonde

Achternaam

Mambimbi

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2001-01-18

Geboorteland

Zwitserland

Geboorteplaats

Fribourg

Afkomst

Zwitserland

Lengte

170 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Felix Khonde Mambimbi mee voetbalt bij Cambuur, Switzerland U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook