Felipe Aguilar Mendoza

Biografie

Felipe Aguilar Mendoza is een 29-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Felipe speelde was Millonarios - Atletico Nacional op 2022-06-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Felipe Aguilar Mendoza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Felipe Aguilar Mendoza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Felipe Aguilar Mendoza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Felipe Aguilar Mendoza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Felipe Aguilar Mendoza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Felipe Aguilar Mendoza

Bekijk de matchen en statistieken van Felipe Aguilar Mendoza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Felipe Aguilar Mendoza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Felipe

Achternaam

Aguilar Mendoza

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-01-20

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Medellín

Nationaliteit

Colombia

Lengte

190 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Felipe Aguilar Mendoza mee voetbalt bij Atletico Nacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook