Federico Vico Villegas

Biografie

Federico Vico Villegas is een 28-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Federico speelde was Huesca - Leganes op 2022-09-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Federico Vico Villegas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Federico Vico Villegas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Federico Vico Villegas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Federico Vico Villegas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Federico Vico Villegas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Federico Vico Villegas

Bekijk de matchen en statistieken van Federico Vico Villegas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Federico Vico Villegas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Federico

Achternaam

Vico Villegas

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-07-04

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Córdoba

Nationaliteit

Spanje

Lengte

176 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Federico Vico Villegas mee voetbalt bij Leganes, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook