Federico Ricca Rostagnol

Biografie

Federico Ricca Rostagnol is een 29-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Federico speelde was OH Leuven - KVC Westerlo op 2024-05-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Federico Ricca Rostagnol in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Federico Ricca Rostagnol in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Federico Ricca Rostagnol in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Federico Ricca Rostagnol een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Federico Ricca Rostagnol een assist heeft gegeven in de match.

Stats Federico Ricca Rostagnol

Bekijk de matchen en statistieken van Federico Ricca Rostagnol. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Federico Ricca Rostagnol hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Federico

Achternaam

Ricca Rostagnol

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-12-01

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Tarariras

Afkomst

Uruguay

Lengte

178 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Federico Ricca Rostagnol mee voetbalt bij OH Leuven, Uruguay, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook