Federico Gallego Revetria

Biografie

Federico Gallego Revetria is een 33-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Federico speelde was East Bengal - ATK Mohun Bagan op 2023-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Federico Gallego Revetria in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Federico Gallego Revetria in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Federico Gallego Revetria in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Federico Gallego Revetria een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Federico Gallego Revetria een assist heeft gegeven in de match.

Stats Federico Gallego Revetria

Bekijk de matchen en statistieken van Federico Gallego Revetria. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Federico Gallego Revetria hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Federico

Achternaam

Gallego Revetria

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-06-13

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

177 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Federico Gallego Revetria mee voetbalt bij ATK Mohun Bagan, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook