Federico Andrés Martínez Berroa

Biografie

Federico Andrés Martínez Berroa is een 27-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Federico Andrés speelde was Club Nacional - Defensor Sporting op 2023-12-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Federico Andrés Martínez Berroa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Federico Andrés Martínez Berroa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Federico Andrés Martínez Berroa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Federico Andrés Martínez Berroa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Federico Andrés Martínez Berroa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Federico Andrés Martínez Berroa

Bekijk de matchen en statistieken van Federico Andrés Martínez Berroa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Federico Andrés Martínez Berroa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Federico Andrés

Achternaam

Martínez Berroa

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-02-28

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

175 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Federico Andrés Martínez Berroa mee voetbalt bij Uruguay, Club Nacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook