Facundo Rodríguez Calleriza

Biografie

Facundo Rodríguez Calleriza is een 28-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Facundo speelde was LDU de Quito - Cesar Vallejo op 2023-06-30.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Facundo Rodríguez Calleriza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Facundo Rodríguez Calleriza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Facundo Rodríguez Calleriza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Facundo Rodríguez Calleriza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Facundo Rodríguez Calleriza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Facundo Rodríguez Calleriza

Bekijk de matchen en statistieken van Facundo Rodríguez Calleriza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Facundo Rodríguez Calleriza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Facundo

Achternaam

Rodríguez Calleriza

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-08-20

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

186 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Facundo Rodríguez Calleriza mee voetbalt bij Cesar Vallejo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook