Facundo Nahuel Milán Osorio

Biografie

Facundo Nahuel Milán Osorio is een 22-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Facundo Nahuel speelde was Penarol - Wanderers op 2023-05-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Facundo Nahuel Milán Osorio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Facundo Nahuel Milán Osorio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Facundo Nahuel Milán Osorio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Facundo Nahuel Milán Osorio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Facundo Nahuel Milán Osorio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Facundo Nahuel Milán Osorio

Bekijk de matchen en statistieken van Facundo Nahuel Milán Osorio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Facundo Nahuel Milán Osorio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Facundo Nahuel

Achternaam

Milán Osorio

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-02-03

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

184 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Facundo Nahuel Milán Osorio mee voetbalt bij Wanderers, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook