Facundo Bonifazi Castro

Biografie

Facundo Bonifazi Castro is een 28-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Facundo speelde was Cerro Largo - Penarol op 2022-10-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Facundo Bonifazi Castro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Facundo Bonifazi Castro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Facundo Bonifazi Castro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Facundo Bonifazi Castro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Facundo Bonifazi Castro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Facundo Bonifazi Castro

Bekijk de matchen en statistieken van Facundo Bonifazi Castro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Facundo Bonifazi Castro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Facundo

Achternaam

Bonifazi Castro

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-09-29

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

175 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Facundo Bonifazi Castro mee voetbalt bij Defensor Sporting, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook