Fabrice Olinga Essono

Biografie

Fabrice Olinga Essono is een 28-jarige voetballer uit Kameroen die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Fabrice speelde was FC Botosani - FC Voluntari op 2023-11-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fabrice Olinga Essono in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fabrice Olinga Essono in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fabrice Olinga Essono in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fabrice Olinga Essono een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fabrice Olinga Essono een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fabrice Olinga Essono

Bekijk de matchen en statistieken van Fabrice Olinga Essono. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fabrice Olinga Essono hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fabrice

Achternaam

Olinga Essono

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-05-12

Geboorteland

Kameroen

Geboorteplaats

Douala

Afkomst

Kameroen

Lengte

176 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fabrice Olinga Essono mee voetbalt bij Cameroon, FC Botosani, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook