Fábio Rafael Rodrigues Cardoso

Biografie

Fábio Rafael Rodrigues Cardoso is een 29-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Fábio Rafael speelde was Santa Clara - FC Porto op 2024-02-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fábio Rafael Rodrigues Cardoso in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fábio Rafael Rodrigues Cardoso in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fábio Rafael Rodrigues Cardoso in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fábio Rafael Rodrigues Cardoso een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fábio Rafael Rodrigues Cardoso een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fábio Rafael Rodrigues Cardoso

Bekijk de matchen en statistieken van Fábio Rafael Rodrigues Cardoso. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fábio Rafael Rodrigues Cardoso hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fábio Rafael

Achternaam

Rodrigues Cardoso

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-04-19

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Águeda

Afkomst

Portugal

Lengte

187 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fábio Rafael Rodrigues Cardoso mee voetbalt bij FC Porto, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook