Fabio Alejandro Delgado Tacán

Biografie

Fabio Alejandro Delgado Tacán is een 23-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Fabio Alejandro speelde was Deportivo Pasto - Cortulua op 2022-09-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fabio Alejandro Delgado Tacán in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fabio Alejandro Delgado Tacán in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fabio Alejandro Delgado Tacán in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fabio Alejandro Delgado Tacán een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fabio Alejandro Delgado Tacán een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fabio Alejandro Delgado Tacán

Bekijk de matchen en statistieken van Fabio Alejandro Delgado Tacán. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fabio Alejandro Delgado Tacán hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fabio Alejandro

Achternaam

Delgado Tacán

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-05-28

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Florida

Nationaliteit

Colombia

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fabio Alejandro Delgado Tacán mee voetbalt bij Cortulua, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook