Fabián Larry Estoyanoff Poggio

Biografie

Fabián Larry Estoyanoff Poggio is een 41-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Fabián Larry speelde was Fenix - Liverpool Montevideo op 2023-07-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fabián Larry Estoyanoff Poggio in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fabián Larry Estoyanoff Poggio in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fabián Larry Estoyanoff Poggio in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fabián Larry Estoyanoff Poggio een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fabián Larry Estoyanoff Poggio een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fabián Larry Estoyanoff Poggio

Bekijk de matchen en statistieken van Fabián Larry Estoyanoff Poggio. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fabián Larry Estoyanoff Poggio hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fabián Larry

Achternaam

Estoyanoff Poggio

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

41 jaar

Geboortedatum

1982-09-27

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

173 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fabián Larry Estoyanoff Poggio mee voetbalt bij Fenix, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook