Fabián Andrés Bastidas

Biografie

Fabián Andrés Bastidas is een 30-jarige voetballer uit Verenigde Staten die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Fabián Andrés speelde was Tulsa Roughnecks - OKC Energy op 2019-04-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Fabián Andrés Bastidas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Fabián Andrés Bastidas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Fabián Andrés Bastidas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Fabián Andrés Bastidas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Fabián Andrés Bastidas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Fabián Andrés Bastidas

Bekijk de matchen en statistieken van Fabián Andrés Bastidas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Fabián Andrés Bastidas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Fabián Andrés

Achternaam

Bastidas

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-10-06

Geboorteland

Verenigde Staten

Geboorteplaats

New York

Afkomst

Verenigde Staten

Lengte

175 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Fabián Andrés Bastidas mee voetbalt bij Tulsa Roughnecks, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook