Ezequiel Busquets Sanguinetti

Biografie

Ezequiel Busquets Sanguinetti is een 23-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Ezequiel speelde was Danubio - CA River Plate op 2023-07-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ezequiel Busquets Sanguinetti in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ezequiel Busquets Sanguinetti in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ezequiel Busquets Sanguinetti in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ezequiel Busquets Sanguinetti een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ezequiel Busquets Sanguinetti een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ezequiel Busquets Sanguinetti

Bekijk de matchen en statistieken van Ezequiel Busquets Sanguinetti. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ezequiel Busquets Sanguinetti hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ezequiel

Achternaam

Busquets Sanguinetti

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-10-24

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Chuy

Afkomst

Uruguay

Lengte

174 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ezequiel Busquets Sanguinetti mee voetbalt bij Uruguay U20, CA River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook