Everton Morelli Casemiro

Biografie

Everton Morelli Casemiro is een 26-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Everton speelde was Coritiba - America Mineiro op 2024-06-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Everton Morelli Casemiro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Everton Morelli Casemiro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Everton Morelli Casemiro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Everton Morelli Casemiro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Everton Morelli Casemiro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Everton Morelli Casemiro

Bekijk de matchen en statistieken van Everton Morelli Casemiro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Everton Morelli Casemiro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Everton

Achternaam

Morelli Casemiro

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-11-04

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Batatais

Afkomst

Brazilië

Lengte

185 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Everton Morelli Casemiro mee voetbalt bij Goias, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook