Evangelos Patoulidis

Biografie

Evangelos Patoulidis is een 21-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Evangelos speelde was Den Bosch - Telstar op 2023-04-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Evangelos Patoulidis in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Evangelos Patoulidis in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Evangelos Patoulidis in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Evangelos Patoulidis een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Evangelos Patoulidis een assist heeft gegeven in de match.

Stats Evangelos Patoulidis

Bekijk de matchen en statistieken van Evangelos Patoulidis. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Evangelos Patoulidis hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Evangelos

Achternaam

Patoulidis

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2001-09-24

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Evangelos Patoulidis mee voetbalt bij Den Bosch, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook