Eulânio Ângelo Chipela Gomes

Biografie

Eulânio Ângelo Chipela Gomes is een 29-jarige voetballer uit Guinee-Bissau die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Eulânio Ângelo speelde was Burkina Faso - Guinea-Bissau op 2023-11-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Eulânio Ângelo Chipela Gomes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Eulânio Ângelo Chipela Gomes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Eulânio Ângelo Chipela Gomes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Eulânio Ângelo Chipela Gomes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Eulânio Ângelo Chipela Gomes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Eulânio Ângelo Chipela Gomes

Bekijk de matchen en statistieken van Eulânio Ângelo Chipela Gomes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Eulânio Ângelo Chipela Gomes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Eulânio Ângelo

Achternaam

Chipela Gomes

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-05-17

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Coimbra

Afkomst

Guinee-Bissau

Lengte

177 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Eulânio Ângelo Chipela Gomes mee voetbalt bij Samsunspor, Guinea-Bissau, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook