Ernesto Exequiel Hernández Oncina

Biografie

Ernesto Exequiel Hernández Oncina is een 37-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als doelman speelt. De laatste match die Ernesto Exequiel speelde was Deportivo Pasto - Cortulua op 2022-09-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ernesto Exequiel Hernández Oncina in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ernesto Exequiel Hernández Oncina in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ernesto Exequiel Hernández Oncina in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ernesto Exequiel Hernández Oncina een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ernesto Exequiel Hernández Oncina een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ernesto Exequiel Hernández Oncina

Bekijk de matchen en statistieken van Ernesto Exequiel Hernández Oncina. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ernesto Exequiel Hernández Oncina hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ernesto Exequiel

Achternaam

Hernández Oncina

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1985-07-26

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

184 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ernesto Exequiel Hernández Oncina mee voetbalt bij Cortulua, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook