Ernesto Emanuel Walker Willis

Biografie

Ernesto Emanuel Walker Willis is een 25-jarige voetballer uit Panama die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ernesto Emanuel speelde was Real Esppor Club - Zamora FC op 2024-03-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ernesto Emanuel Walker Willis in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ernesto Emanuel Walker Willis in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ernesto Emanuel Walker Willis in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ernesto Emanuel Walker Willis een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ernesto Emanuel Walker Willis een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ernesto Emanuel Walker Willis

Bekijk de matchen en statistieken van Ernesto Emanuel Walker Willis. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ernesto Emanuel Walker Willis hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ernesto Emanuel

Achternaam

Walker Willis

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-02-09

Geboorteland

Panama

Geboorteplaats

Ciudad de Panamá

Afkomst

Panama

Lengte

188 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ernesto Emanuel Walker Willis mee voetbalt bij Panama, Rayo Zuliano, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook