Erick Samuel Corrêa Farias

Biografie

Erick Samuel Corrêa Farias is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Erick Samuel speelde was Juventude - Internacional op 2024-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Erick Samuel Corrêa Farias in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Erick Samuel Corrêa Farias in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Erick Samuel Corrêa Farias in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Erick Samuel Corrêa Farias een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Erick Samuel Corrêa Farias een assist heeft gegeven in de match.

Stats Erick Samuel Corrêa Farias

Bekijk de matchen en statistieken van Erick Samuel Corrêa Farias. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Erick Samuel Corrêa Farias hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Erick Samuel

Achternaam

Corrêa Farias

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1997-01-03

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Pelotas

Afkomst

Brazilië

Lengte

172 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Erick Samuel Corrêa Farias mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook