Erick Luis Conrado Carvalho

Biografie

Erick Luis Conrado Carvalho is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Erick Luis speelde was Fluminense - Atletico Paranaense op 2022-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Erick Luis Conrado Carvalho in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Erick Luis Conrado Carvalho in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Erick Luis Conrado Carvalho in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Erick Luis Conrado Carvalho een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Erick Luis Conrado Carvalho een assist heeft gegeven in de match.

Stats Erick Luis Conrado Carvalho

Bekijk de matchen en statistieken van Erick Luis Conrado Carvalho. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Erick Luis Conrado Carvalho hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Erick Luis

Achternaam

Conrado Carvalho

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1997-11-14

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Nova Lima

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

178 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Erick Luis Conrado Carvalho mee voetbalt bij Atletico Paranaense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook