Eric Iván Jesús Ramírez

Biografie

Eric Iván Jesús Ramírez is een 27-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Eric Iván Jesús speelde was Atletico Tucuman - Gimnasia L.P. op 2024-04-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Eric Iván Jesús Ramírez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Eric Iván Jesús Ramírez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Eric Iván Jesús Ramírez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Eric Iván Jesús Ramírez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Eric Iván Jesús Ramírez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Eric Iván Jesús Ramírez

Bekijk de matchen en statistieken van Eric Iván Jesús Ramírez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Eric Iván Jesús Ramírez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Eric Iván Jesús

Achternaam

Ramírez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-09-21

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Concordia

Afkomst

Argentinië

Lengte

170 cm

Gewicht

62 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Eric Iván Jesús Ramírez mee voetbalt bij Gimnasia L.P., ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook