Eric Hernán Barrios

Biografie

Eric Hernán Barrios is een 24-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Eric Hernán speelde was Ayacucho FC - Academia Cantolao op 2022-07-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Eric Hernán Barrios in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Eric Hernán Barrios in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Eric Hernán Barrios in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Eric Hernán Barrios een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Eric Hernán Barrios een assist heeft gegeven in de match.

Stats Eric Hernán Barrios

Bekijk de matchen en statistieken van Eric Hernán Barrios. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Eric Hernán Barrios hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Eric Hernán

Achternaam

Barrios

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-02-17

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Rojas

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

172 cm

Gewicht

62 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Eric Hernán Barrios mee voetbalt bij Ayacucho FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook