Enzo Jeremías Fernández

Biografie

Enzo Jeremías Fernández is een 23-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Enzo Jeremías speelde was Argentinië - Canada op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Enzo Jeremías Fernández in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Enzo Jeremías Fernández in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Enzo Jeremías Fernández in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Enzo Jeremías Fernández een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Enzo Jeremías Fernández een assist heeft gegeven in de match.

Stats Enzo Jeremías Fernández

Bekijk de matchen en statistieken van Enzo Jeremías Fernández. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Enzo Jeremías Fernández hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Enzo Jeremías

Achternaam

Fernández

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2001-01-17

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

San Martín

Afkomst

Argentinië

Lengte

178 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Enzo Jeremías Fernández mee voetbalt bij Chelsea, Argentina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook