Enzo Hernán Gutiérrez Lencinas

Biografie

Enzo Hernán Gutiérrez Lencinas is een 36-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Enzo Hernán speelde was Defensa Y Justicia - Universitario op 2021-04-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Enzo Hernán Gutiérrez Lencinas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Enzo Hernán Gutiérrez Lencinas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Enzo Hernán Gutiérrez Lencinas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Enzo Hernán Gutiérrez Lencinas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Enzo Hernán Gutiérrez Lencinas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Enzo Hernán Gutiérrez Lencinas

Bekijk de matchen en statistieken van Enzo Hernán Gutiérrez Lencinas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Enzo Hernán Gutiérrez Lencinas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Enzo Hernán

Achternaam

Gutiérrez Lencinas

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-05-28

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Charata

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

182 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Enzo Hernán Gutiérrez Lencinas mee voetbalt bij Universitario, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook