Enrique Sola Clemente

Biografie

Enrique Sola Clemente is een 38-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Enrique speelde was Numancia - Mirandes op 2017-06-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Enrique Sola Clemente in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Enrique Sola Clemente in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Enrique Sola Clemente in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Enrique Sola Clemente een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Enrique Sola Clemente een assist heeft gegeven in de match.

Stats Enrique Sola Clemente

Bekijk de matchen en statistieken van Enrique Sola Clemente. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Enrique Sola Clemente hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Enrique

Achternaam

Sola Clemente

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

38 jaar

Geboortedatum

1986-02-25

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Cascante

Afkomst

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Enrique Sola Clemente mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook