Enner Remberto Valencia Lastra

Biografie

Enner Remberto Valencia Lastra is een 34-jarige voetballer uit Ecuador die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Enner Remberto speelde was Internacional - Juventude op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Enner Remberto Valencia Lastra in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Enner Remberto Valencia Lastra in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Enner Remberto Valencia Lastra in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Enner Remberto Valencia Lastra een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Enner Remberto Valencia Lastra een assist heeft gegeven in de match.

Stats Enner Remberto Valencia Lastra

Bekijk de matchen en statistieken van Enner Remberto Valencia Lastra. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Enner Remberto Valencia Lastra hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Enner Remberto

Achternaam

Valencia Lastra

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-11-04

Geboorteland

Ecuador

Geboorteplaats

San Lorenzo

Afkomst

Ecuador

Lengte

174 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Enner Remberto Valencia Lastra mee voetbalt bij Internacional, Ecuador, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook