Emmanuel Justine Rabby Banda

Biografie

Emmanuel Justine Rabby Banda is een 26-jarige voetballer uit Zambia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Emmanuel Justine Rabby speelde was Zambia - Zimbabwe op 2024-03-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Emmanuel Justine Rabby Banda in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Emmanuel Justine Rabby Banda in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Emmanuel Justine Rabby Banda in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Emmanuel Justine Rabby Banda een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Emmanuel Justine Rabby Banda een assist heeft gegeven in de match.

Stats Emmanuel Justine Rabby Banda

Bekijk de matchen en statistieken van Emmanuel Justine Rabby Banda. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Emmanuel Justine Rabby Banda hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Emmanuel Justine Rabby

Achternaam

Banda

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-09-29

Geboorteland

Zambia

Geboorteplaats

Chililabombwe

Afkomst

Zambia

Lengte

178 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Emmanuel Justine Rabby Banda mee voetbalt bij Zambia, HNK Rijeka, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook