Emmanuel Bonaventure Dennis

Biografie

Emmanuel Bonaventure Dennis is een 26-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Emmanuel Bonaventure speelde was Watford - Sunderland op 2024-04-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Emmanuel Bonaventure Dennis in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Emmanuel Bonaventure Dennis in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Emmanuel Bonaventure Dennis in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Emmanuel Bonaventure Dennis een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Emmanuel Bonaventure Dennis een assist heeft gegeven in de match.

Stats Emmanuel Bonaventure Dennis

Bekijk de matchen en statistieken van Emmanuel Bonaventure Dennis. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Emmanuel Bonaventure Dennis hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Emmanuel Bonaventure

Achternaam

Dennis

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-11-15

Geboorteland

Nigeria

Geboorteplaats

Abuja

Afkomst

Nigeria

Lengte

174 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Emmanuel Bonaventure Dennis mee voetbalt bij Istanbul Basaksehir, Nigeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook