Emiliano Martín García Tellechea

Biografie

Emiliano Martín García Tellechea is een 34-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Emiliano Martín speelde was Fenix - Wanderers op 2023-12-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Emiliano Martín García Tellechea in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Emiliano Martín García Tellechea in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Emiliano Martín García Tellechea in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Emiliano Martín García Tellechea een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Emiliano Martín García Tellechea een assist heeft gegeven in de match.

Stats Emiliano Martín García Tellechea

Bekijk de matchen en statistieken van Emiliano Martín García Tellechea. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Emiliano Martín García Tellechea hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Emiliano Martín

Achternaam

García Tellechea

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-11-26

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

184 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Emiliano Martín García Tellechea mee voetbalt bij Wanderers, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook