Emiliano Gastón Sosa Viera

Biografie

Emiliano Gastón Sosa Viera is een 25-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Emiliano Gastón speelde was Defensor Sporting - Boston River op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Emiliano Gastón Sosa Viera in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Emiliano Gastón Sosa Viera in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Emiliano Gastón Sosa Viera in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Emiliano Gastón Sosa Viera een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Emiliano Gastón Sosa Viera een assist heeft gegeven in de match.

Stats Emiliano Gastón Sosa Viera

Bekijk de matchen en statistieken van Emiliano Gastón Sosa Viera. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Emiliano Gastón Sosa Viera hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Emiliano Gastón

Achternaam

Sosa Viera

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-02-18

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

176 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Emiliano Gastón Sosa Viera mee voetbalt bij Boston River, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook