Elton Monteiro Almada

Biografie

Elton Monteiro Almada is een 30-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Elton speelde was Grasshoppers - Lausanne op 2022-04-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Elton Monteiro Almada in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Elton Monteiro Almada in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Elton Monteiro Almada in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Elton Monteiro Almada een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Elton Monteiro Almada een assist heeft gegeven in de match.

Stats Elton Monteiro Almada

Bekijk de matchen en statistieken van Elton Monteiro Almada. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Elton Monteiro Almada hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Elton

Achternaam

Monteiro Almada

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-02-22

Geboorteland

Zwitserland

Geboorteplaats

Sion

Afkomst

Portugal

Lengte

192 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Elton Monteiro Almada mee voetbalt bij Lausanne, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook