Elías Alejandro Ramos Castillo

Biografie

Elías Alejandro Ramos Castillo is een 24-jarige voetballer uit Peru die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Elías Alejandro speelde was FBC Melgar - Alianza Lima op 2022-11-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Elías Alejandro Ramos Castillo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Elías Alejandro Ramos Castillo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Elías Alejandro Ramos Castillo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Elías Alejandro Ramos Castillo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Elías Alejandro Ramos Castillo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Elías Alejandro Ramos Castillo

Bekijk de matchen en statistieken van Elías Alejandro Ramos Castillo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Elías Alejandro Ramos Castillo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Elías Alejandro

Achternaam

Ramos Castillo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-09-13

Geboorteland

Peru

Geboorteplaats

Pisco

Nationaliteit

Peru

Lengte

170 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Elías Alejandro Ramos Castillo mee voetbalt bij FBC Melgar, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook