Elderson Uwa Echiejile

Biografie

Elderson Uwa Echiejile is een 34-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Elderson Uwa speelde was HJK helsinki - KPV Kokkola op 2019-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Elderson Uwa Echiejile in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Elderson Uwa Echiejile in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Elderson Uwa Echiejile in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Elderson Uwa Echiejile een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Elderson Uwa Echiejile een assist heeft gegeven in de match.

Stats Elderson Uwa Echiejile

Bekijk de matchen en statistieken van Elderson Uwa Echiejile. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Elderson Uwa Echiejile hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Elderson Uwa

Achternaam

Echiejile

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-01-20

Geboorteland

Nigeria

Geboorteplaats

Benin City

Nationaliteit

Nigeria

Lengte

184 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Elderson Uwa Echiejile mee voetbalt bij HJK helsinki, Nigeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook