El Sayed Awad El Sayed Zayed

Biografie

El Sayed Awad El Sayed Zayed is een voetballer uit Egypte die meestal als verdediger speelt. De laatste match die El Sayed Awad speelde was Baladiyyat Al Mehalla - AL Assiouty op 2024-06-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij El Sayed Awad El Sayed Zayed in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat El Sayed Awad El Sayed Zayed in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij El Sayed Awad El Sayed Zayed in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat El Sayed Awad El Sayed Zayed een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat El Sayed Awad El Sayed Zayed een assist heeft gegeven in de match.

Stats El Sayed Awad El Sayed Zayed

Bekijk de matchen en statistieken van El Sayed Awad El Sayed Zayed. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor El Sayed Awad El Sayed Zayed hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

El Sayed Awad

Achternaam

El Sayed Zayed

Huidige teams

Positie

Verdediger

Geboorteland

Egypte

Afkomst

Egypte

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar El Sayed Awad El Sayed Zayed mee voetbalt bij Baladiyyat Al Mehalla, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook