Ekain Zenitagoia Arana

Biografie

Ekain Zenitagoia Arana is een 28-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Ekain speelde was Sporting Gijon - Ibiza op 2022-09-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ekain Zenitagoia Arana in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ekain Zenitagoia Arana in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ekain Zenitagoia Arana in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ekain Zenitagoia Arana een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ekain Zenitagoia Arana een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ekain Zenitagoia Arana

Bekijk de matchen en statistieken van Ekain Zenitagoia Arana. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ekain Zenitagoia Arana hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ekain

Achternaam

Zenitagoia Arana

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-04-29

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Durango

Nationaliteit

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ekain Zenitagoia Arana mee voetbalt bij Ibiza, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook