Edwin Armando Valencia Rodríguez

Biografie

Edwin Armando Valencia Rodríguez is een 39-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Edwin Armando speelde was Tigres FC - Atletico Nacional op 2017-11-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Edwin Armando Valencia Rodríguez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Edwin Armando Valencia Rodríguez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Edwin Armando Valencia Rodríguez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Edwin Armando Valencia Rodríguez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Edwin Armando Valencia Rodríguez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Edwin Armando Valencia Rodríguez

Bekijk de matchen en statistieken van Edwin Armando Valencia Rodríguez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Edwin Armando Valencia Rodríguez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Edwin Armando

Achternaam

Valencia Rodríguez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1985-03-29

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Florida

Afkomst

Colombia

Lengte

181 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Edwin Armando Valencia Rodríguez mee voetbalt bij Atletico Nacional, Colombia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook