Edwin Andrés Cardona Bedoya

Biografie

Edwin Andrés Cardona Bedoya is een 29-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Edwin Andrés speelde was Estudiantes L.P. - Racing Club op 2022-09-09.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Edwin Andrés Cardona Bedoya in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Edwin Andrés Cardona Bedoya in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Edwin Andrés Cardona Bedoya in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Edwin Andrés Cardona Bedoya een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Edwin Andrés Cardona Bedoya een assist heeft gegeven in de match.

Stats Edwin Andrés Cardona Bedoya

Bekijk de matchen en statistieken van Edwin Andrés Cardona Bedoya. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Edwin Andrés Cardona Bedoya hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Edwin Andrés

Achternaam

Cardona Bedoya

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1992-12-08

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Medellin

Nationaliteit

Colombia

Lengte

182 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Edwin Andrés Cardona Bedoya mee voetbalt bij Peru, Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook